Mutatie
Zaken

Wie zijn wij?

Mutatiezaken.nl is een echt familiebedrijf; dienstverlening zit ons in het bloed. Harold en Guus onderhouden de klantrelaties en sturen de uitvoering aan, Christie doet de planning en de administratie. Rijk doet de logistiek en Max en Flin helpen hem daarbij. En natuurlijk worden we omringd door een fijn team van medewerkers die ons al jaren trouw zijn en waar wij trots op zijn.

Mutatiezaken.nl bestaat sinds 2012 en is ontstaan uit de vraag naar hulp om appartementen en woningen zo snel mogelijk weer verhuurbaar en bewoonbaar te hebben, waarbij deze moeten voldoen aan de gestelde oplevereisen. Mutatiezaken.nl heeft hierop ingespeeld door het aanbieden van een totaal pakket aan dienstverlening. Door deze integrale aanpak hoeft er niet tussen partijen geschakeld te worden en kunnen wij snel tot een eindresultaat komen.

Onze filosofie

Mutatiezaken.nl is geen aannemer, verhuizer of schilder. Wij zijn een dienstverlener! Wij zijn u graag van dienst bij de realisatie van uw plannen; van A t/m Z. Onze passie is u te ondersteunen in het bereiken van uw doelen. Wij willen u graag ontzorgen en bieden een totaal pakket aan diensten aan die bij een mutatie voorkomen. Uw tevredenheid is ons genot!

Onze snelle beschikbaarheid en betrokkenheid bij uw situatie is de meerwaarde die wij bieden!
Wij stellen een vertrouwde en plezierige relatie bijzonder op prijs.  

"

Mutator // Eigenaar

Harold Nabuurs

Als mutator zorg ik ervoor dat uw vastgoed snel weer verhuurbaar is. Het gevolg is dat uw bezettingsgraad zal toenemen en uw onderhoudskosten zullen afnemen.

Na het afronden van de hotelschool in 1984 ben ik ca. 7 jaar werkzaam geweest in de internationale hotellerie. Vervolgens heb ik 7 jaar gewerkt als Facilitair Manager bij een chemie concern. In deze periode heb ik tevens een Postdoctorale opleiding  ‘Facilitair- en Vastgoed management’ mogen volgen. Vanaf 1997 ben ik zelfstandig ondernemer. De eerste 15 jaar heb ik met een team vele organisaties mogen adviseren en ondersteunen bij facilitair- en gebouw gebonden vraagstukken. De laatste 12 jaar focussen we ons op mutaties, waarbij mijn ervaring als ‘40 jaar dienstverlener’ volledig tot zijn recht komt!

Christie van Eldik

Office manager

Als office manager plan ik uw opdrachten en zorg ik voor de personele bezetting. Soms is dit een grote uitdaging als ad-hoc allerlei opdrachten aan ons worden gegund, maar ik zie het als een uitdaging dit altijd weer op te lossen. Daarnaast draag ik zorg voor de projectadministratie en doe ik de boekhouding. Mijn jarenlange ervaring in dit vak, bij verschillende grote en kleine organisaties maken dat ik me thuis voel in deze werkzaamheden.

Naast mijn werkzaamheden als office manager, besteed ik graag tijd aan sport en hou ik van kunst en cultuur.

Guus Nabuurs

Accountmanager

Als accountmanager ben ik dagelijks bezig om de vragen die onze klanten hebben te stroomlijnen. Ik kom graag persoonlijk kijken wat u bedoelt en met u overleggen hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Met deze kennis kom ik tot een voorstel en aanpak, die ik in de uitvoering begeleidt. Het realiseren van mooie en goede resultaten is mijn passie, een tevreden klant is mijn drijfveer.

Mijn opleiding aan de IVA in Driebergen heeft mij gevormd dit werk goed te kunnen uitvoeren. Weliswaar hield ik me daar bezig met Nautische aspecten, maar die komen in mijn vrije tijd weer van pas.

De samenwerking met mijn vader is natuurlijk leuk, onderwijl bereid ik me voor op een zelfstandige voortzetting van deze leuke organisatie.

Rijk Nabuurs

Logistiek medewerker

Ik ben eigenlijk altijd onderweg, dat is inherent mijn werk. Het ene moment ben ik druk met een verhuizing, het andere moment met het leegruimen van een woning. Tussendoor verzorg ik ritten waarbij ik materialen aanvoer voor mijn collega’s of inboedels ophaal die klanten niet meer nodig hebben. Samen met mijn logistieke collega’s zwerven we dus dagelijks door de provincie Gelderland.

Hoe kunnen wij u helpen?