Particuliere dienstverlening

Persoonlijk

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijk contact met onze klanten. Om U zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk dat wij uw situatie kennen. Daarom trachten wij ons zo goed mogelijk in te leven in uw omgeving. Wij hanteren een vast contactpersoon gedurende de opdracht en houden van een heldere communicatie. Wij zijn trots op de relaties die wij met onze klanten opbouwen en blijven bestaan.

Snel

Vaak staan onze klanten onder druk van tijd. Wij proberen samen met onze klanten tot een planning te komen die aansluit bij de wensen. En natuurlijk is afspraak, afspraak!

Onze diensten

Verhuizingen

Wij zijn toegewijd in het verhuizen van senioren. Met aandacht voor uw dierbare spullen en respect voor de omstandigheden waarin senioren zich (kunnen) begeven. Door gebruik te maken van onze in- en uitpakservice, hoeft u zelf niets meer te doen. Wij richten uw kasten weer in zoals we ze aantroffen, hangen uw klok en schilderijen weer op, en sluiten uw wasmachine en TV weer aan, u voelt zich snel weer lekker thuis! Ook op zeer korte termijn kunnen wij u van dienst zijn! Wij stellen u gratis verhuisdozen en inpakfolie ter beschikking.

Leegruimen

Wanneer uw woning, of de woning van uw ouders, leeg opgeleverd moet worden, dan zijn wij u graag van dienst. Alle inboedel uit uw woning, schuur, berging en tuin kunnen wij voor u verwijderen. Wij zullen deze zo veel mogelijk weer duurzaam inzetten. Hiervoor hanteren wij onze ‘charity aanpak’. (zie MVO) Ook kunnen wij u woning verkoop-klaar maken.

Opleveringen

Moet de woning of het appartement worden opgeleverd aan een woningcorporatie of zorginstelling, dan worden hieraan altijd opleverings-eisen gesteld. De vloerafwerking moet vaak worden verwijderd, extra voorzieningen moeten weer ongedaan worden gemaakt, de tuin moet worden gesnoeid, lampen en gordijnen moeten worden verwijderd, het sanitair moet worden gereinigd en de woning moet bezemschoon worden achtergelaten. U kunt het allemaal aan ons overlaten. Wij maken een fixed-price en regelen uw oplevering.

Behang- en schilderwerk

Verhuist u naar een (senioren-)woning en moet deze nog worden opgeknapt? Wij kunnen ons voorstellen dat u daar geen zin meer in heeft. Maar wij wel! Wij kunnen de totale werkzaamheden voor u uitvoeren/coördineren, niet alleen behang- en schilderwerk maar ook het leveren en leggen van vloeren en gordijnen, aanpassingen aan uw keuken of badkamer, en zo meer om uw woning snel en geheel naar uw zin te kunnen maken. U heeft dus met één contactpersoon te maken en hoeft niet meerdere partijen op elkaar af te stemmen.

Klusjes

Bent u reeds vertrouwd met ons doordat wij uw woning hebben opgeknapt of u hebben verhuisd? Dan zijn wij wellicht voor eeuwig uw klusjesman. Hoe fijn is het dat u een vast contactpersoon bij ons hebt en een vertrouwde klusjesman die de situatie bij u kent. U kunt uw klussen melden per mail.

Veel gestelde vragen

Dit is sterk afhankelijk van wat er allemaal in de woning staat en de hoeveelheid herstelwerkzaamheden. Een acute melding voor het leegruimen van een appartement, proberen we altijd op zeer korte termijn uit te voeren. Mocht de omvang groter zijn of de herstel werkzaamheden complexer, dan is het prettig minimaal 1 volle week voor de eindoplevering over de woning te kunnen beschikken.

Wanneer we een woning of appartement leegruimen gaan we ervan uit dat u zelf alle persoonlijke spullen die u wilt behouden, al heeft verwijderd (desgewenst kunnen wij u deze thuis bezorgen). Inboedel die uw inziens nog een interessante waarde heeft, kunnen we voor u naar een veilinghuis brengen. Zij veilen deze inboedels, en keren u de waarde uit, na aftrek van hun courtage. Resterende inboedel die nog in goede staat is wordt door ons ‘Charity-team’ voor goede doelen en hergebruik geselecteerd (zie ons Charity-team). Wat daarna nog overblijft zal bij een recycle station worden gebracht.

Jazeker, we zijn u graag all-in van dienst, wij willen u graag ontzorgen, juist het aanbieden van een totaal pakket is de meerwaarde die wij bieden. Wij kunnen uw woning opknappen en inrichten, uw inboedel verhuizen, uw oude woning leegruimen en oplever klaar maken, en alle daarbij behorende zaken. Ons passie is u in het gehele proces van dienst te kunnen zijn zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. U heeft dan één contactpersoon met wie u afstemt en die u van de voortgang op de hoogte houdt.

Wij kunnen wel alles, maar niet in alle gevallen zijn wij u juiste partner. Wij zijn u graag van dienst wanneer we een toegevoegde waarde kunnen bieden.

Ja, er is wel verschil. Bij huurwoningen en zorgappartementen kunnen de oplevereisen per organisatie verschillen. De standaard werkzaamheden zijn meestal wel gelijk echter de bijzondere werkzaamheden kunnen verschillen. Daarom zijn we graag bij de voorinspectie aanwezig om te vernemen wat de exacte eisen zijn. Bij koopwoningen is dat vaak wat eenvoudiger. De makelaar zal aangeven welke werkzaamheden bij bezichtiging en bij de verkoop uitgevoerd moeten worden.